Blog

Articole, imbunătăţeşte-ţi viaţa acum!

anxietate

Tratamentul Anxietaţii pentru un viitor mai bun

Anxietatea este ceva care există în viaţă fiecăruia într-o anumită măsură, şi într-un fel cadrele medicale de specialitate recunosc faptul că aceasta este necesară într-o oarecare măsură. Anxietatea ne ajută să rămânem alerţi şi să fim reactivi la circumstanţele noastre în mediul social, indiferent de natura emoţională a acestora. Cu toate acestea, în cazul în care anxietatea atinge stadiul în care vă copleşeşte mental şi fizic, şi vă afectează rutina normală a vieţii, aveţi nevoie de ajutorul unui psiholog şi psihoterapeut.

Fie că este vorba de fobie socială, fobia specifică stresului post-traumatic, tulburări de anxietate generală, tulburare obsesiv-compulsivă sau similar, toate acestea se încadrează în categoria tulburărilor de anxietate şi solicită un tratament corespunzator atât clinic cât şi terapeutic. Şi în aceste cazuri expertiză mea vă poate ajută. Apelez la un gen de abordare sistematică a problemelor pacienţilor mei şi îi ajut printr-o rundă de sesiuni terapeutice pentru ca în primul rând să va conducă la identificarea reală a problemele dumnevoastră după care să vă arăt modalitatea de a gestiona şi de a confrunta aceste probleme conflictuale fără niciun fel de teamă sau fobie.

S-a dovedit faptul că, din punct de vedere medical, atunci când oamenii se confruntă cu ceea le generează teamă în mod repetat fără să aibă rezultatul negativ de care s-au temut de fapt, sensul de fobie începe să dispară treptat. Acest lucru nu ajută doar la schimbarea într-un mod natural a cadrului mental al unei persoane, ci de asemenea ajută la construirea înapoi a încrederii pierdute cât şi o mai mare sensibilitatea faţă de sine.

În cazurile severe, voi recomanda sprijinul unui medic psihiatru care va iniţia un tratament medicamentos in paralel cu terapiile pe care le voi aplica, pentru a-mi ajuta pacienţii să lupte eficient împotriva simptomelor fizice cauzate de anxietate. Aîntr-o abdeseori se impune o abordare treptată in demersul pentru revitalizarea sănătatii mentale. Sunt cazuri în care medicul psihiatru va decide dacă un tratament medical este necesar împreună cu şedinţele de psihoterapie, tocmai pentru a ajuta pacienţii să îşi depăşească cu succes temerile şi fobiile.

Gestionarea eficientă a tulburărilor de anxietate de care am dat dovadă în carieră mea a ajutat mulţi pacienţi, aceasta fiind rezultatul experienţei şi angajamentului meu de a aduce o schimbare pozitivă în viaţă pacienţilor mei.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

curiozitati psihologice pixabay 28.01.16

De prin lume adunate!…

Interesant si chiar adevarat in ceea ce priveste aparatul mental si neurologic!

psihospiritualitate.pixabay.01.02.16

Psihospiritualitate

Spiritualitatea detine o semnificatie diferita pentru fiecare in parte.

ma iert

Ma iert si, ma iubesc!…

“Ma iert si ma iubesc!” Aceasta zi din viata ta este minunata!!!! Pentru ca…