Bine ati venit

Bine ați venit pe site-ul meu!

In cariera mea profesională am intalnit nenumărate persoane datorită cărora am reușit sa ințeleg labirintul gandirii umane și implicit problemele psihologice care ne pot afecta viețile noastre și a celor din jurul nostru.

Abordarea mea este holistică și pornește de la aprecierea profundă pe care o dețin pentru unicitatea fiecărui individ. Ofer originalitatea mea într-un spațiu de lucru cu multă căldură sufletească și profesionalitate. Impreună, în condiții de siguranță, vom explora și valida ceea ce este, ceea ce merge și ceea nu merge. Am convingerea faptului că, la bază sănătătii mintale individuale, se află o relație pozitivă cu noi înșine. Acesta este fundamentul pe care de cele mai multe ori il omitem din cauza agitației vieții cotidiene! Relația noastră cu noi înșine nu poate fi ascunsă, această se oglindește în relațiile pe care le avem cu ceilalți, în alegerile pe care le facem în acest joc universal al vieții, în așteptările pe care le avem atât de la noi și de la ceilalți, cât și în felul în care vedem și interacționăm cu lumea din exteriorul nostru. Dacă nu avem o relație bună cu noi înșine, este dificil să ne schimbăm și să creștem. Este nevoie de o cantitate imensă de curaj să recunoaștem ceea ce nu ne servește pentru ca intr-un final să realizăm faptul că avem nevoie de ajutorul unui profesionist căruia să îi impărtășim aceste aspecte profund personale.
Vindecarea, eliberarea, poate fi realizată prin integrarea minții, a trupului și a spiritului. De aceea, viziunea mea este holistică! Imi propun ca alături de clientul meu, să luăm în considerare și să abordăm toate aspectele importante ale vieții pentru a afla împreună modul în care aceste aspecte sunt interdependente. Abordarea mea are ca fundament experiența și pregătirea academică pe care o dețin ca Psiholog și Psihoterapeut autorizat în terapii cognitiv comportamentale si hipnoză, cât și studiul și practica mea în Ştiințe meditative și experiențe extra-senzoriale, Terapie Craniosacrală, Reiki, Shamanism, Vedanta și Advaita.

Am convingerea că schimbarea adevărată care ne va aduce rezultatele pe care le dorim se va manifesta numai atunci când; vom acordă atenție sporită la experiențele interne și externe; vom dezvolta atât auto-acceptarea cât și capacitatea de a auto-valida; vom reuși să definim și să experimentăm starea de „acum” urmată de deprinderea tehnicilor de a trăi în prezent în loc de a ne concentra pe trecut sau de a ne face griji de viitor; vom dezvolta dorința de a ne lăsa liberi in a experimenta emoții și de a învață din informațiile puternice pe care acestea le posedă; vom crește toleranța și acceptarea provocărilor și experiențelor dureroase. Terapiile mele au ca scop diminuarea atașamentelor legate de așteptările de la mediul exterior și a modurilor de a ne auto-descrie. Dezvoltarea abilităților și a instrumentelor necesare atingerii și menținerii unui echilibru fizic-mental-spiritual este posibilă!

„Nu crede în ceva doar pentru că ai auzit. Nu crede în ceva doar pentru că se vorbește și zvoneste de catre mulți. Nu crede în ceva doar pentru că este scris în cărțile religioase. Nu crede în ceva doar pentru ca are autoritatea profesorilor și bătrânilor tai. Nu crede în tradiții deoarece acestea au tot fost transmise si remodelate de către mai multe generații. Numai după observație și analiză, atunci când vei simți că acel ceva este conform rațiunii tale și este propice atât pentru binele și folosul tău cât și al celorlalți, atunci de abia acceptă acel ceva și trăiește-l.” ― Gautama Buddha

curiozitati psihologice pixabay 28.01.16

De prin lume adunate!…

Interesant si chiar adevarat in ceea ce priveste aparatul mental si neurologic!

psihospiritualitate.pixabay.01.02.16

Psihospiritualitate

Spiritualitatea detine o semnificatie diferita pentru fiecare in parte.

ma iert

Ma iert si, ma iubesc!…

“Ma iert si ma iubesc!” Aceasta zi din viata ta este minunata!!!! Pentru ca…