Blog

Articole, imbunătăţeşte-ţi viaţa acum!

emotie

Emotia…ce este emotia?

Te–ai intrebat vreodata, ce este o emotie??? Cum raspunde corpul tau la aceasta emotie???? Sau cum o poti gestiona astfel incat sa nu te afecteze fizic???? Te-ai intrebat unde se localizeaza la nivelul corpului???? Te-ai intrebat oare, cum apare o anumita disfunctie/boala in corpul tau????? Probabil, ca nu!….


Emotia este o amprenta energetica inmagazinata in corpul fizic la nivel celular sau chiar intracelular. Aceasta energie numita emotie, este transmisa in corpul tau care este tot energetic – o energie mai condensata. Aceasta emotie, atunci cand nu este eliberata … apare o disfunctie in zona vulnerabila din corpul tau fizic, care este atasata acelei emotii.
Incearca sa identifici o emotie “negativa” care are legatura cu un anumit eveniment din viata ta. Unde o simti??? Cum o simti???? In relatie cu cine a aparut acea emotie??? Ai identificat-o pe parcursul vietii tale si in alte situatii??? Cum ai gestionat-o??? Daca nu ai stiut cum sa o gestionezi, atunci unde s-a localizat la nivelul corpului??? Care este zona vulnerabila din corpul tau atasata acelei emotii??? A aparut in acel loc o disfunctie fizica/boala fizica???? Ai incercat sa o constientizezi, sa o eliberezi????
Elibereaza aceasta emotie si vei gasi vindecarea corpului tau fizic , pacea si linistea sufletului. De aici si zicala: “ Durerile corpului sunt durerile sufletului; nu putem vindeca corpul pana nu vindecam sufletul”.
Poate fi un drum lung si cateodata, anevoios, dar in cele din urma merita tot efortul. Felicitari invingatorului!! …J De aici, incepi sa traiesti viata cu adevarat.Sa traiesti nu in timpul psihologic – trecut sau viitor – ci in Clipa de Acum, numita VIATA.
Pupici cu drag si imbratisari din inima!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

curiozitati psihologice pixabay 28.01.16

De prin lume adunate!…

Interesant si chiar adevarat in ceea ce priveste aparatul mental si neurologic!

psihospiritualitate.pixabay.01.02.16

Psihospiritualitate

Spiritualitatea detine o semnificatie diferita pentru fiecare in parte.

ma iert

Ma iert si, ma iubesc!…

“Ma iert si ma iubesc!” Aceasta zi din viata ta este minunata!!!! Pentru ca…